Sunday, October 28, 2012

Pitkään haudutettua karitsan potkaa / Slow-Cooked Lamb Shanks

Viikonloppuna slow cooker pääsi hommiin, kun se täytettiin ääriään myöten ja vähän ylikin karitsan potkilla. Soveltajana toimi taloutemme toinen ruokaintoilija. Nyt ei seuraa tarkempaa reseptiä, vaan enemmänkin vinkkejä.

Last weekend my husband made these juicy lamb shanks. This time I won't be giving you a recipe but some tips...

Karitsan potkaa ja kaveri.
Lamb Shank and our cooking buddy.




Lisää hauduttimeen esim. valkosipulia, kasviksia, punaviiniä, olutta, fariinisokeria, kahvia, tuoretta timjamia jne.
Add in the slow cooker e.g. garlic, variety of veggies, red wine, beer, brown sugar, coffee, fresh thyme, etc.


Ruskista ja siirrä cookeriin pöhisemään pienimmällä teholla 14 tunniksi.
Brown the ingredients and transfer in the cooker. Cover and cook on low for 14 hours.

6 comments:

  1. Voi ihanuus millainen cooking buddy :)

    ReplyDelete
  2. Minä jo ajattelin että reseptiin kuuluu myös vaahtokarkit! :D
    Mutta varmasti ovat hyviä ihan noin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaahtikset olisikin ollut jo melko fuusiota. ;)

      Delete
  3. Nyt menee kyllä slowcooker vakavaan harkintaan :D.

    ReplyDelete

Tha :)