Sunday, April 21, 2013

Juusto-jalapeñoleipä (7/71) Cheese Jalapeño Bread

Postaus liittyy Leivän juurilla -haasteeseen, jossa käyn läpi kaikki kirjan reseptit.

Koska jauhoina käytetään ainoastaan tavallisia vehnäjauhoja, maku saadaan juustosta ja jalapenoista. Pellilliseen leipää laitetaan yhteensä 4 dl juustoraastetta, 2 taikinaan ja 2 päälle. Jalapenoa meni tölkillinen.

Sopii nautittavaksi erinomaisesti esim. keiton tai lihapadan kanssa. Tulee myös varmasti hyvää, kun leikkaa kahtia, laittaa väliin pepperonimakkaraa, lisää juustoa ja paistaa uunissa. Tätä aionkin testata illalla.

Perus peltileipä höystettynä juustolla ja jalapenolla.
A basic bread with cheese and jalapenos.
This post is about the bread challenge where i go through all the recipes in a bread cookbook.

Because the dough is made with only plain wheat flour, the flavour comes from cheese and jalapenos. This bread is at its best with soups and meat stews.

Juusto-jalapenoleipä
Cheese Jalapeno Bread

No comments:

Post a Comment

Tha :)