Sunday, June 16, 2013

Raparperileipä (8/71) Rhubarb Bread

Postaus liittyy Leivän juurilla -haasteeseen, jossa käyn läpi kaikki kirjan reseptit.
 
Olin odottanut pääseväni tekemään tätä leipää, sillä raparperi leivässä kuulosti herkulliselta! Leipään tulee lisäksi ruisjauhoja, täysjyvävehnäjauhoja ja vehnäjauhoja. Valitettavasti lähikaupoissa ei ollut rormariinia, joten se jäi pois.

Maultaan leipä on melko pistävä ja koostumus sisältä hyvin kostea. Raparperia ei käsketty kuorimaan (jonka kyllä tein), eikä esikäsittelemään mitenkään. Ehkä lyhyt ryöppäys olisi ollut hyvä tehdä. Leipä pitää syödä tuoreeltaan, jolloin se on parasta. Tarjoilisin leivät maustamattoman tuorejuuston kera.

Raparperileipä / Rhubarb Bread

This post is about the bread challenge where i go through all the recipes in a bread cookbook. 

No comments:

Post a Comment

Tha :)