<off topic>Peruna on yksi syy, miksi karppaaminen ei ole mun juttu. Itseasiassa mikään dieetti, missä kartellaan jotain tiettyä energiaravintoainetta ei ole mun juttu...</off topic>
En olisi ehkä tätä reseptiä koskaan postannut, ellei Minna olisi kertonut lytätyistä potuista. Tekniikka on hieman eri, mutta aggressiivisuudessaan samansuuntainen. :) Parhaan tuloksen saat, kun käytät jauhoisia perunoita!
Hakatut perunat Beat up potatoes |
jauhoisia perunoita
reiluhkosti voita
ruohosipulia (tai muita tuoreyrttejä)
suolaa
- Kuori perunat ja keitä suolavedessä kypsäksi.
- Valuta vesi pois. Heitä sekaan voita ja yrttisilppua. Mausta suolalla.
- Laita kansi kattilan päälle ja ravistele raivokkaasti, kunnes koostumus miellyttää.
Perhaps a bit amusing, but one of my favorite foods is potato. The first thing that I craved for after our trip to Asia two weeks ago was "Potatoes with something".
<off topic>Potato is one of the reasons why low-carb diets are not my thing. Actually, any diet that tells you to avoid certain energy nutrients is not my thing.</off topic>
You'll get the best result with floury potatoes.
floury potatoes
generously butter
chives (or other fresh herbs)
salt
- Peel the potatoes ja boil in salted water until done.
- Drain the water off. Toss in butter and chopped fresh herbs. Season with salt.
- Put the lid on and shake until the consistency is desired.
No ehdottomasti meni kokeiluun :)!
ReplyDeleteSamoin lytättyjen kanssa! :)
DeleteKyllä potut on ihania, etenkin runsaalla voilla ;) odotan jo vesi kielellä kesää ja uunia perunoita <3
ReplyDeleteSamoin! Odotan jo uusia perunoita. :)
Delete