Saturday, November 3, 2012

Muffinilogo / Muffin Logo

Hassua miten asiat joskus menee. Leivontafoorumilla oli lokakuussa haaste, jonka aiheena oli tehdä maailman paras hamppari. Sponsoreina palkinnoille oli montaa upeaa yritystä, yhteensä 7 palkintoa oli jaossa! En sijoittunut 7 parhaan joukkoon heti, mutta pisteet oli laskettu epähuomiossa väärin ja olinkin jaetulla 7. sijalla. Palkinnot oli kuitenkin jo jaettu ja haasteen emo (Kirsi, Tekila's Bakery -blogista) lupasi keksiä minulle jotain muuta.

Sovimme, että treffaamme luonani. Virheitä sattuu ja olin sitä mieltä, että kuitenkin unohdetaan erilliset palkinnot ja pidetään tätä vain hyvänä tekosyynä treffata.

Kirsiltä tuli pyyntö, että leipoisimme muffineja, jotta hän saisi uudelle yritykselleensä logon. Lupasin ottaa kuvat ja toivottavasti muokata ne onnistuneesti. Muffinit olivat herkullisia banaani-kinuskimuffineja kinuskikuorrutuksella, joiden resepti löytyy Kirsin blogista. Kopioin sen myös tähän.

Toivottavasti joku kuvista käy logoksi ja vesileimaksi! :)

Banaani-kinuskimuffinit kinuskikuorrutteella.
Banana Caramel Muffins with Caramel Frosting.

6 isoa muffinia
 
1 banaani
1 3/4 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
1 tl kanelia
½ dl fariinisokeria
½ dl öljyä
½ dl kinuskikastiketta

Kuorrute:
100 g tuorejuustoa
½ dl Kinuskia
0,25 dl tomusokeria
  • Soseuta banaani ja sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, kaneli ja sooda. Lisää mukaan öljy, kinuskikastike ja sokeri. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti sekaisin. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia. Anna muffinssien hetki viilentyä vuoassa ja nosta sen jälkeen viilehtymään ritilälle.
  • Tee kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa kinuskia tai sokeria.


My blog friend Kirsi, asked me to shoot her a logo for her new website. She's just started her own business as "a part-time baker". I hope these muffis are decent enough! We made Banana Caramel muffins with Caramel Frosting.

6 large muffins

1 banana
1 3/4 dl (0,75 cups) flour
½ tsp baking powder
½ tsp baking soda
1 tsp cinnamon
½ dl (0,2 cups) brown sugar
½ dl oil
½ dl caramel sauce

Frosting:
100 g (3,5 oz) cream cheese
½ dl caramel sauce
0,25 dl (0,1 cups) powder sugar
  • Mash the banana and stir in the flour, baking powder, baking soda and cinnamon. Add oil, caramel sauce and sugar. Mix with an electric mixed quickly. Bake in preheated 200 C (390 F) oven for 15-20 minutes. Let cool for a moment in the muffin tin and transfer to a wire rack to cool completely.
  • Make the frosting. Mix the ingredient together and taste. If necessary, add caramel sauce or sugar.

8 comments:

  1. Voi miten nätit nuo ruskeat vuoat, tahtoo kans! Ja herrrkulliselta vaikuttavia muffareita - jos sattuisi kaapissa pönöttämään purkillinen kinuskikastiketta, niin rientäisin varmaan oitis leipomispuuhiin. Nyt täytyy tyytyä vain päivittämään kauppalista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli tosi hienoja vuokia ja hyviä, kun eivät tummuneet uunissa.

      Delete
  2. Ihania muffinsseja, niin kauniita ja ihan varmasti herkullisia ;)

    ReplyDelete
  3. Onnistuneita, hienoa taattua tyyliäsi !
    Mutta kuka valmisstaa uunissa tummumattomia suojuksia - sellaisia ei juuri eteen satu, ei edes etsimällä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kauniista sanoistasi. ^^

      Niinpä, Kirsi oli hommannut vuoat ulkomailta. Liekö Suomessa myynnissäkään.

      Delete
  4. oi nää kuulostaa ja näyttää ihanilta.. pitäisköhän testata.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kun näin helpolla pääset saadaksesi näin hyvää niin...tietysti! ;)

      Delete

Tha :)