Spaghetti con Aglio e Olio |
Tulisia chilihiutaleita Flaked hot chilies |
100 - 150 g spaghettia
laadukasta oliiviöljyä
1 iso valkosipulin kynsi
chilihiutaleita
suolaa, mustapippuria
yrttejä, kuivattuja tai tuoreita, itse käytin herbes de provencea
parmesaaniraastetta
- Keitä pasta al dente. Valuta.
- Kuumenna öljy keskilämmöllä kattilassa ja lisää silputtu valkosipuli ja mausteet sekaan. Kuullota, mutta älä ruskista.
- Lisää spaghetti sekaan ja sekoita hyvin.
- Tarjoile parmesaaniraasteen kera.
Spaghetti con Aglio e Olio |
For 1 person
100 - 150 g (3.5 - 5.3 oz) spaghetti
high quality olive oil
1 large garlic clove
chili flakes
salt, black pepper
herbs, dried or fresh, I used Herbes de Provence
grated parmesan cheese
- Cook the pasta al dente. Drain.
- Heat the oil on medium heat in a pot and add the chopped garlic and the seasonings. Saute until golden, don't burn.
- Add spaghetti and mix thoroughly.
- Serve with parmesan cheese.
Pari hyvää pikaruoka ohjetta on hyvä olla hihassa ja ainekset varuilta kaapissa. Tällähän voit osallistua tämän kuun haasteeseen :D.
ReplyDeleteEn voi, kun osallistuin jo. ;)
DeleteTämä on just sellaista alhainen verensokeri ja kiukku päällä -ruokaa. Tulee niin nopeasti ja on ihan törkeän hyvää. Kaapistakin löytyy ainekset aina. Kiitos muistutuksesta!
ReplyDeleteNäin on! Ole hyvä. :)
Delete