Sunday, December 23, 2012

Peurakaviaari / Deer Caviar

Delicard-lahjakortissa oli yhtenä artikkelina voimakassuolaista savustettua peuranpaistia, jota maistelimme eilen. Liha tuli yhtenä isona palana ja ohuiden siivujen tekeminen oli mahdotonta. Paksu siivu leivän päällä oli liian suolaista, mutta näin "kaviaarina" nautittuna toimii! Illalla juustot saavat seurakseen tätä.

Aineksia oman maun mukaan:
peuranpaistia (savustettua ja voimakassuolaista)
salottisipulia
smetanaa
mustapippuria
maustepippuria
  • Tee lihasta ja sipulista haketta.
  • Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
Peurakaviaari
Deer Caviar
We tried the deer roast as is on white bread but the taste was too strong and salty. Luckily the fridge is full of smetana (kinda like crème fraîce) this time of year, so the problem was solved. The saltiness of the deer meat is cut down by the smetana and shallots.

Ingredients according to your taste:
deer roast (smoked and strongly salted)
shallots
smetana
black pepper
allspice
  • Dice the meat and shallots.
  • Mix the ingredients together and check the taste.

1 comment:

Tha :)