pari dl tuoreita silputtuja mustatorvisieniä
voita
½ parsakaali varsineen
1/3 kukkakaali
1 porkkana
(kevät)sipulia
1 pkt koskenlaskijajuustoa
vettä sen verran, että kasvikset juuri peittyvät
suolaa
2 dl kermaa
mustapippuria
loraus vaalea balsamicoa
- Paista sieniä voissa niin, että suurin osa nesteestä haihtuu.
- Keitä kasviksia suolavedessä n. 8 min. Soseuta keittovedessä. Lisää vähitellen Koskenlaskijajuusto. Lisää sienet. Lisää kerma. Mausta mustapippurilla ja balsamicolla.
- Nauti vaikka oliiviöljyssä paistetun maalaisleivän kanssa.
Black Trumpet Mushroom Cappuccino |
Black gold aka Black Trumpet Mushrooms! |
few dl fresh black trumpet mushrooms
butter ½ broccoli with stalk
1/3 cauliflower
1 carrot
(spring)onions
1 package Koskenlaskija cheese (strong processed cheese?)
water just enough to cover veggies
salt
2 dl cream
black pepper
splash white balsamico vinegar
- Fry mushrooms in butter to evaporate excess water.
- Cook veggies in salt water about 8 minutes. Puree in salt water. Gradually add cheese. Add mushrooms. Add cream. Season with pepper and vinegar.
- Enjoy with e.g. toasted bread and olive oil.
No comments:
Post a Comment
Tha :)